simogatás
Babamasszázs ajánlat 2
⭐  Felgyorsítja a fejlődést
 ⭐  Növeli az érzékszervi funkciókat
 ⭐  Javítja a mozgáskoordinációt
  ⭐  Fejleszti a figyelmet 
 ⭐  Fejleszti a kommunikációt
 ⭐  Növeli az izmok rugalmasságát
⭐  Nyugtatja az idegrendszert
 ⭐  Segíti az elalvást
⭐  Erősíti az anya – gyerek kapcsolatot 
⭐  Fejleszti a tanulási képességet

SZÁMOS JÓTÉKONY HATÁS! 

KÖNNYEN MEGTANULHATÓ ÉS ALKALMAZHATÓ!

Csatlakozz a boldog vásárlók sorához!

Nagyon szereti a fiam a babamasszázst, szinte repülnek a kis kezei. Nagyon sokat használjuk, még alatatás előtt is, mert segít az elalvásban. A hasa is szokott néha fájni, akkor is nagy segítség, könnyít rajta. Nagyon köszönöm! A videók egyértelműek, lassú lépésekkel, így könnyen megtanulható.
Mariann
Designer
A második gyermekemnél vettem meg a videókat. Annyira jó! A nagyobbik lányom is kérte, hogy őt is masszírozzam, így most két gyereket is kell este masszíroznom. A nagylányom segít a verseknél, de még jó, hogy van mankó, mert sokszor lesnem kell a verses gyűjteményből. Szuper élmény!
Noémi
Designer
Az első gyermekemet várom. Nagyon szeretnék mindent megadni neki, ezért vásároltam meg a videókat. Most még csak nézegetem és elképzelem, hogyan fogom majd csinálni. Nagyon alapos a magyarázat és a bemutatása a lépéseknek, a versikék is nagyon jók. Alig várom, hogy megszülessen a kisfiam és alkalmazzam a tudásom.
Virág
Designer
Nagyon jók a videók! Könnyen meg lehet tanulni a masszázs lépéseit. A lányom imádja! A versek gyűjteménye nagy segítség, jól tudom használni, amikor masszírozom a kislányom. Mindig este, a fürdés után masszírozom, nagyon élvezi. Összekapcsolom a testápolással és el is álmosodik alatta.
Katalin
Designer

FIGYELEM! Ez az excluzív kedvezmény csak rövid ideig áll rendelkezésre!

Ne késlekedj! Használd az otthonodban a babamasszázs videókat!

Bármikor és akárhányszor újra megnézhető!

Egyszerű, érthető, lépésről-lépésre történő masszázsmozdulatokkal.

Online elérés – Gyermekversek gyűjteményével 

❕ Várj még! Ez a Bónusz is a tiéd!

KAPCSOLAT:
GUASHA masszázs
Nyíregyháza, Szarvas u. 5-9. Fsz. 10.
20 / 529 0529
A guashamasszazs.hu nem ígér semmilyen garanciát arra vonatkozóan, hogy az általa képviselt masszázsok alkalmazásával feltétlen eredmény érhető el, különösen egyszeri, vagy ritkán történő alkalmazásuk esetén. Minden embernél egyedi hatás várható, az egyén állapota és a masszázsok használatának gyakorisága okán.
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.
Az oldalon történő bármilyen tevékenységed – így a masszázsok igénybe vétele is – az ÁSZF elfogadásával történik. Amennyiben elolvastad és nem egyezel bele, kérlek ne kérj időpontot tőlem!