Telefon

+36 20 529 0529

E-mail

info@guashamasszazs.hu

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Hawaii Lomi Lomi Arc- Nyak- és Dekoltázsmasszázs

Lelki blokkok oldása, a tökéletes egyensúly

Akkor is, ha még soha nem voltál Hawaii-on, valószínűleg hallottad az „Aloha” szót. Az Aloha köszönést jelent itt.

De, a köszönésen kívül ez a három szótag sok más jelentéssel is bír: becsület, tisztelet, feltétel nélküli szeretet és szentség minden dologban.

A hawaii masszázsterápia, a Lomi Lomi, tökéletesen tükrözi ezt az Aloha életszemléletet.

Ahogyan az „Aloha” kifejezés, a Lomi Lomi masszázstechnika is egyszerűnek tűnik. Valójában hosszú, pihentető simítások, táncos mozdulatok több lépéses együttese, amely felszabadítja a feszültséget, teljes ellazulást nyújtva, szinte megfiatalítva azt a személyt, aki ebben a masszázsban részesül.  Ezen felül elmondható, hogy ennek a masszázs módozatnak sokkal mélyebb szépsége van!

A Lomi Lomi többféleképpen fordítható le, mint „tér létrehozása”, „apró darabokra törni”, vagy legegyszerűbben „lágyan bedörzsölni”.
A Lomi Lomi egy holisztikus masszázs módozat, mivel arra törekszik, hogy több rendszer működjön együtt a szervezetben, ahelyett, hogy kizárólag egy részére összpontosítana, a Lomi Lomi masszázs célja az összekapcsolás.

A Lomi Lomi masszázs jellegzetes hosszú, áramló vonásait, mozdulatait nem csak ujjbegyekkel, hanem gyakran az alkarral, valamint a nyitott, puha tenyérrel is végzik. Ritmusos mozdulatok, amelyek előbb lágyak, majd egyre mélyebbek, aztán újra lágyak. Ismétlődő elemek, rövidebb-hosszabb lépések. Akárcsak a tenger hullámai…

Ez a hullámszerű megközelítés jótékony hatású az idegrendszerre azáltal, hogy végtelenül megnyugtat. Ennek a masszázs módozatnak a szimmetriája megnyugtatja az érzékeket, lehetővé téve az izmok pihenését, a mentális felszabadulást, a test és a szellem egyfajta lebegő állapotának létrejöttét.

A Lomi Lomi egy hagyományos hawaii masszázstechnika, amely hosszú, áramló mozdulatokat alkalmaz az egyensúly es a harmónia elérése érdekében.

A Lomi Lomi Arcmasszázs előnyei

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Csökkenti a stresszt

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Oldja a feszültséget

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Enyhíti a fejfájást

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Enyhíti a nyakfájást

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Csökkenti a fáradtságot

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Javítja a keringést

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Méregtelenít

😇 mosolygó arc glóriával - Emoji jelentése Mentális hatása révén egészségjavító

Hogyan segít a Lomi Lomi Arc- és Dekoltázsmasszázs?

A Lomi Lomi Arcmasszázs bizonyos arcterületeket céloz meg, amely segítségével feloldja  a feszültséget és a stresszt. Ezzel segít a béke és a kikapcsolódás érzését elérni, ami javítja az általános hangulatot és javítja az életszemléletet.  

A bőr egészséges megjelenését, feszes állapotát is előidézi, valamint a bőr alatti kötőszövet és izmok állapotára is jótékony hatású.
Az arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs során a nyirokkeringés javításával csökkenthetők a stresszvonalak és hosszú távon megelőzhetőek a ráncok.

A Lomi Lomi masszázs helyreállítja a koponya elülső lebenye körüli izmok tónusát, ezzel alkalmas a fejfájás enyhítésére.

A Lomi Lomi Arcmasszázs segít kitisztítani és megnyitni az elmét, hogy fokozzuk az  intuícióinkat és elérjük a tudat más, magasabb állapotát.

Mit várhatunk a Lomi Lomi Arcmasszázstól?

A Lomi Lomi egyfajta gyógyító gyakorlat, a terapeuta és a vendég közötti nyugalom időszakával kezdődik. Ebben a csendben a hagyományos Lomi Lomi gyakorló áldást vagy imát mond, és áldást, gyógyulást kér. A csend alkalmas arra, hogy elengedjük a napi gondokat és felkészüljünk egy nem mindennapi élményre.

A masszőr egy kissé intuitív módon dolgozik mindig a dekoltázson, a nyakon és az arcon, folyékony, ritmikus mozdulatokkal a feszültségek oldása és áthelyezése érdekében. Magának a masszázsnak nincs teljesen meghatározott formátuma, így nincs két egyforma hawaii masszázs. A kezelés lehet lassú és pihentető vagy gyorsabb és élénkítő, attól függően, hogy a test, illetve a vendég hogyan reagál.

A teljes lazulás biztosítása

Gyakran az arc két különböző része kerül masszírozásra egyszerre – amely azért történik így, hogy megakadályozza az agyadat abban, hogy egyetlen területre összpontosítson, mert így segíti az ellazulást. 

A masszázs alatt hallható zene felerősítheti a hatást, vibráló energiát létrehozva, elősegítve a testen belüli elzáródások feloldását. A táncos mozdulatok, technikák és a kéz hula mozgásai is fontosak az energiaáramlás magas szinten tartásához

Milyen olajjal történik a Hawaii Lomi Lomi Arc- és Dekoltázsmasszázs?

Gyorsan a bőrbe szívódó, könnyű textúrájú, tápláló olajjal, amely kitűnő hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, hiszen E-vitamint, repceolajat és mandulaolajat tartalmaz. Ezeken felül van még egy nagyszerű összetevője, az Alaria Esculenta alga, amelyet a „tenger kincsének” is neveznek. Kondicionálja és revitalizálja a bőrt. Segít megakadályozni a sejtek folyadékvesztését, a benne lévő E-vitaminnak köszönhetően véd a napsugárzás káros hatásaitól is. A vízhiányos, szárazabb bőr legjobb regeneráló, hidratáló szere.

Magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, különösen A- és B-vitaminban gazdag, valamint számos ásványi anyagot is tartalmaz, többek között kalciumot, káliumot és magnéziumot, amelyek segítenek a bőr megújulásában.