Telefon

+36 20 529 0529

E-mail

info@guashamasszazs.hu

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Amikor lehetetlennek tűnik a változás

Elakadtál? Elveszettnek érzed magad, és szeretnéd ha újra megcsillogtatni a nőiességed? A gyönyörű arcod, a könnyed járásod, a büszke tartásod? 

Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Az apróbb ráncok, a kis barázdák az arcodon, a nyakadon, a szem alatti sötétebb színű táskák? A fakóbb és érzékennyé vált bőröd és a mozgásod korlátozottsága, esetleg az itt-ott megjelenő fájdalom?

A jó hír az, hogy EZEN VÁLTOZTATHATSZ!  Megvan az ERŐ, hogy bármit is megváltoztass, ami akadályoz e cél elérésében.

Gyarmati Ági vagyok a Guasha masszázs tulajdonosa. Keleti, több ezer éves, tradicionális masszázstechnikákkal foglalkozom, kiemelten női vendégeim megszépítésére koncentrálva. 

Az a célom, hogy a 40 év feletti nőknek segítsek elérni egy kiegyensúlyozott életszemléletet, és segítsek női mivoltuk felfényezésében.

A RAGYOGJ Mesterprogram azoknak a 40 feletti nőknek való, akik fel akarják fedezni gyönyörű arcukat, csodás tartásukat, könnyed járásukat, hogy mindenki lássa a női minőségüket!
40 + nő

Problémáid vannak az arcoddal?

A nyakaddal? A dekoltázsoddal?

“Megjelentek az öregedés első jelei. Apró ráncok, az első barázdák az arcomon, a nyakamon.”

“Nem szívesen veszek fel kivágott ruhát, mert inkább eltakarnám a dekoltázsomat és nem hívnám fel a figyelmet az arcomra.”

“Megpróbálom elfogadni az arcomat a ráncocskáimmal, de állandóan azon jár az eszem, hogy ez már így marad, vagy még rosszabb is lehet? “

Problémád van a bőröddel?

“Megváltozott az arcbőröm tapintása, nem olyan sima már és sokkal érzékenyebb, mint volt. Nem olyan feszes az arcom, mint korábban.”

Problémád van a mozgásoddal?

“Megváltozott a mozgásom. Nem olyan könnyed, sokszor fáj a derekam, a hátam, a vállam, a csípőm. Már nem vagyok olyan fürge és könnyebben elfáradok.” 

De, miért adnád meg magad az öregedésnek?

Belefáradtál már a saját kifogásaidba?

Belefáradtál már, hogy csak elhatározás maradjon: változtatsz !?

Készen állsz arra, hogy felvállald a változást, amely ahhoz szükséges, hogy boldog, önbizalommal teli nőként élj? 

Ha nem vagy elég elkötelezett és kitartó, bizony te is beleeshetsz abba a csapdába, hogy türelmetlenül várod a gyökeres változást, miközben valójában te magad vagy a legnagyobb akadálya ennek.

Igen, azt mondom, hogy nagyon klasszul el tudod hitetni magaddal, hogy te kész vagy mindenre, és foglalkozni is fogsz magaddal, szembesülni fogsz a blokkokkal, de közben meg valahogy mégsem haladsz, nem változik semmi. 

Teljes mértékben el kell köteleződnöd magad és a magas női mivoltod megélése mellett!

Mit nyersz, ha velem tartasz?

Először is önbizalmat, magabiztosságot, egy magasabb életminőséget. Könnyed lépteket, fájdalommentességet, jobb állóképességet, nyugodtabb éjszakákat, jobb stesszkezelő képességet és nem utolsósorban elismerő pillantásokat.

Hogyan érjük el együtt? 

Először is egy elhatározás kell a részedről, hogy elkezded és nem fogod feladni. Mert nem ígérem azt, hogy holnapra elérjük a vágyott célt, de azt igen, hogy egy olyan programcsomagot kapsz, amivel biztosan meg tudod változtatni az életmódodat.

Nem könnyű azzal a nyilvánosság elé állni, hogy megváltozott az arcom, a bőröm, a testem. Így vagyok ezzel én is. Végül összeszedtem a bátorságomat, hogy nyilatkozatot tegyek és most itt vagyok.  Készen állok arra, hogy felvállaljam azokat a gondolkodásmódbeli változásokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy boldog, egészséges emberként élhessem az életemet – végleg! Ezt adom át neked is!

A RAGYOGJ Mesterprogramot azért hoztam létre, hogy a 40 feletti nőket kiszabadítsam abból a gondolkodásból, amely azt eredményezi, hogy beletörődjenek az öregedésbe.

Én azért vagyok itt, hogy segítsek neked ebben! 
Arról van szó, hogy ne korlátozd magad, magabiztosan járj-kelj, büszke légy az arcod minőségére, bátran viselj kivágott ruhát,  ringasd a csípőd. 
Arról szól, hogy megéld magas női minőségedet, amit bátran megmutathatsz, megélhetsz, amiből a szeretteid is profitálni fognak. Erre pedig bárki szert tehet, és ezáltal minőségibb életet élhet!

Mit kínál neked ez a program?  

A program bárki által elkezdhető, 3 részből áll és kb. 21 nap kell, hogy a változások a szokásoddá váljanak.  3 hét múlva pedig már jelentős eredményeket tapasztalhatsz.

1. Programrész:

TEDD FESZESSÉ AZ ARCOD

 E programrész során 6 héten át, heti 1 alkalommal egy 60 perc időtartamú Luxus Gua Sha Arc-, Nyak- és Dekoltázsmasszázsban részesülsz. Ez a keleti arcmasszázsok közül a “Királynő”, a keleti botoxnak is nevezett eljárás. Természetes és biztonságos eljárás, amely képes a finom vonalakat eltüntetni, a ráncokat halványítani, segít a szem alatti ödéma megszüntetésében, az áll alatti terület kezelésében. Segítségével visszaállítható a bőr feszessége, élettelivé válik az arc, megszabadulhatsz az öregedési foltoktól. Összességében fiatalabb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez.

2. Programrész:

TEDD FESZESSÉ A BŐRŐD

E programrész során elemezzük egy speciális arcszkenner segítségével, az un. API készülékkel az arcbőrödet és az elemzés eredménye alapján ajánlást is kapsz, hogy milyen bőrápolási termékeket szükséges alkalmaznod, és hogy hogyan használd ezeket. Otthon minden reggel és este, az arcápolási rutinnak megfelelően alkalmaznod kell ezeket a bőrápolási készítményeket, hiszen a rendszeres használatukkal érhetsz csak el eredményt. Ajándékba kapsz még pár kiadványt is, ami segíti az arcápolási rutin minden napi elsajátítását. 

3. Programrész:

TEDD RUGALMASSÁ A TESTED

E programrész során 6 héten át, heti 1 alkalommal egy 60 perc időtartamú Gua Sha  Himalája sókristály masszázst kapsz, különös tekintettel a hát, a csípő, a combok és a karok izmainak lazítására, nyújtására, valamint ha van, a fájdalom csillapítására. Az egészségmegőrző, nyugtató, fájdalomcsillapító hatású Himalája Kristály Gua Sha masszázs a különböző masszázsfogások alkalmazásával az izmokon és a meridiánokon, egyszerre dolgozik fizikai- és energetikai szinten, feloldja a testi és lelki blokkokat, ezáltal segíti az öngyógyítás folyamatát. Elsősorban a szöveti keringést javítja, a csak kézi technikától hatékonyabb módon.

BÓNUSZ

A programhoz több elektronikusan letölthető hasznos ajánlást is kapsz!
💜 Arcápolási rutin alkalmazásáról
💜 A víz fontosságáról
💜 Otthon könnyedén elvégezhető alap gerinctorna gyakorlatokról,
💜 Otthon könnyedén elvégezhető alap jóga gyakorlatokról,
💜 smr henger gyakorlatokról
💜 Torna Naptárt

MIÉRT FONTOS MOZOGNOD?

A program alatti rendszeres testmasszázsok előkészítik és segítik az izmaid nyújtását, regenerálását és tónusának biztosítást. De, a mindennapjaidban fontos, hogy erre alkalmas torna illetve nyújtó gyakorlatok elvégzésével stabilizáld és egyre emeld az izmaid helyes működését, mert az igazi változást ez fogja meghozni. Te magad is tapasztalni fogod, hogy mennyire megváltozik a teljes mozgásod és főleg a tartásod! Úgy kerültek összeállításra a gyakorlatok, hogy ne okozzon túl nagy terhet neked, mégis eredményeket hozzon számodra. Nem véletlenül van 3 féle gyakorlatsor. Nem egyszerre és nem az egészet kell elvégezned! Mindig olyannal kezdj, amit sikeresen meg tudsz csinálni, aztán kicsit emeld a “tétet”. A masszázsok során pedig megbeszéljük, melyik mire való, mikor érdemes leginkább csinálni.

MIÉRT A RAGYOGJ MESTEPROGRAM?

A programban együtt “dolgozunk rajtad”. Amikor hiányoznak a tényleges eszközök számodra ahhoz, hogy számon kérhesd magad az eredményekért, akkor ugyanoda fogsz visszatérni, ahol eddig voltál. Egyedül lélektelenné válhatsz, elcsüggedhetsz, megrekedhetsz.

Pontosan ezért hoztam létre ezt a mesterprogramot, hogy hetente kétszer fordulj hozzám támogatásért, tölts nálam 2 x 1 órát stresszmentesen, teljes pihenéssel és regenerálódással, miközben nyomon követhetjük a változást! Tanuld meg, miért nem működik a motiváció, és hogyan hozz valódi döntéseket, hogy elérd a céljaidat és megéld a magas női minőségedet! Az elköteleződés egyetlen egyszerű dologban merül ki – a HAJLANDÓSÁGBAN a cselekvés folytatásában.
Együtt könnyebb! Ha tartós változást akarsz, tudnod kell bíznod magadban, hogy amikor ígéreteket teszel magadnak, azt be is kell tartanod! Én pedig támogatlak, ott leszek melletted.

Értsd meg azokat a gondolatokat, amelyek visszatartanak az akadályok leküzdésében, és értsd meg, hogy leállíthatod végleg a sikered szabotálását. A RAGYOGJ MESTERPROGRAM az akadályok leküzdésének három lépése, amelyek segítenek a legjobb önmagad elérésében.

Gyarmati Ági

Várj még!  Ingyenes ajándék!

Iratkozz fel!