Telefon

+36 20 529 0529

E-mail

info@guashamasszazs.hu

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs egy speciális technika, amely hatékonyan segít olyan elváltozásoknál, amelyek reflexes úton a kötőszövet és az izomzat feszülésével járnak.

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs segítségével a kötőszövet, az alatta lévő izmok és a zónákhoz tartozó szervek mind regenerálódnak. 

A különböző zónák kezelése által – reflexes úton -a belső szervek elváltozásait is jótékonyan lehet kezelni, beindítva kedvező változásokat. Testünkben ugyanis az idegek és a vérerek által minden összefüggésbe kerül mindennel.

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs során a bőr és a kötőszövet stimulálásával az alatta lévő izom, a benne futó erek, a szegmentben lévő csontok, és szervek is stimulálva lesznek. A problémák kezelésére így egészen a szövetekig van lehetőség.

kotoszoveti-reflexzonas-mezes-masszazs-hatasai

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs kezelés tradicionális alapokkal rendelkezik.

kotoszoveti-reflexzonas-mezes-masszazs-hatasai

Nagyszerű adomány a közérzetünk javítására, a stressz hatására felhalmozódott vagy az  étkezéssel bevitt káros anyagok eltávolítására, a méreganyagok, és káros energiák szervezetünkből történő kiürítésére.

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs egy komplex kezelés, amely nem csak méregtelenít, hanem frissít, zsírtalanít és energetikailag feltölt.

Normalizálja a vérkeringést és beindítja a nyirokkeringést. A rendszeres masszázs mellett az izmok megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős és ellenálló marad.

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs során mézet viszünk fel a kezelendő területre. A méz egy különleges, csodás, gazdag összetételű anyag.

A méhek ajándéka szinte minden kultúrában jelen volt, elsősorban élelmiszerként, gyógyító anyagként, sőt kultikus szertartásokban is szerepet játszott. A vikingek is magukkal vitték hajóútjaikra és a rómaiak is, testüket erősítették vele.  A középkorban a méz ára a sóéval vetekedett, évszázadokon keresztül fontos kereskedelmi cikk volt. Számos nép az istenek eledelének tartotta.

A legfontosabb szerepe mégis a gyógyászatban volt és van. A méz 70 féle gyógy- és fiziológiás hatással bír. hatékonyan használható makacs gyulladások, fertőzések kezelésére.

mez-gyogyíto-ereje

A méz kedvezően hat

🍯 Izomzatra

🍯 Emésztésre

🍯 Tisztítja a vért

🍯 Serkenti a vérkeringést

🍯 Segíti a stressz oldásábt

🍯 Fáradtság leküzdését

méz

A méz, a folyékony arany

Ha a mézet gyógynövényekkel, illóolajokkal keverik, gyógyhatása sokszorozódik.

A méz gazdag flavonoidokban, antioxidánsokban, csökkentik a szívbetegségek és bizonyos daganatos betegségek kockázatát.

A méz csodákat művel a bőrrel. Hidratál, ragyogóvá, rugalmassá, üdévé, feszessé varázsolja, kitűnő öregedésgátló. Jó hatással van a szövetekre, a csontokra, a vérkeringésre.

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs során egy speciális, tradicionális vákumtechnika segítségével a salakanyagok kiszippantódnak a bőrön át, a hatóanyagok pedig a sejtekig jutnak. Nem csak a betegségek kezelésére alkalmas a masszázs, hanem a megelőzésre is.

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs szabályozza a test energiaellátását, segít több problémás terület feloldásában, kezelésében.

Hatással van:

Fájl:Check.svg – Wikipédia  Hólyagbántalmakra
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Reumatikus panaszokra
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csillapítja a fájdalmat
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csökkenti a váll, a nyak, a kar kisugárzó fájdalmait
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csökkenti a gyulladásokat
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csökkenti a kimerültséget
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Enyhíti a stresszt
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Növeli az izomtónust
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Javítja a koncentrációs képességet 
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Enyhíti az alvászavart
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Enyhíti a krónikus fejfájást
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csökkenti a lelki eredetű panaszokat
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csökkenti az emésztési panaszokat
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Méregtelenít
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csökkenti a lábba sugárzó bizsergést, zsibbadást,
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Csökkenti a mozgást jelentősen nem befolyásoló fájdalmat
Fájl:Check.svg – Wikipédia  Javítja az alsó végtag keringését 

Mivel elszaporodtak a mesterséges mézek – amelyek valójában nem is mézek – és a nem túl jó minőségű mézek is, így fontosnak tartom, hogy kitűnő minőségű, jó hatóanyagú, hazai méhésztől származó mézet használjak a masszázsok során. 

Ezért a GERZSENYI MÉHÉSZET mézeit használom, mert ők olyan elhivatottsággal és szeretettel végzik ezt a munkát, hogy méltán kerülnek ki méheik által előállított mézeik közül jó néhány díjnyertes mézként a hazai neves, méhészeknek szóló versenyekről.

A masszázson kívül jótékony hatású a méz napi fogyasztása is, valamint a méhészek által forgalmazott egyéb termékek rendszeres alkalmazása is.