Telefon

+36 20 529 0529

E-mail

info@guashamasszazs.hu

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Pihenj, töltődj élvezd a gyógynövények erejét!

A Thai Herbal Labdaccsal végzett masszázs egy kompressziós technika, amelynek hatása fokozható a masszázs során alkalmazott gyógynövényekkel.

Oldja a stresszt és a fáradtságot, javítja az érzelmi és fizikai jólétet, segíti a test egyensúlyát és a testtartás integritását, javítja a vér- és nyirokkeringést, valamint serkenti a belső szerveket.
Pihentet, egyben felfrissít, hiszen a masszázs során az izomzat átdolgozásra kerül.

Sokszorozd a masszázs hatékonyságát gyógynövényekkel!

 

A gyógynövényeket mindenhol, minden kultúrában használják már évezredek óta.  Az ősi sámánok és gyógyítók generációról generációra örökítették a tudást, melyik növény milyen hatással bír, hogyan alkalmazható.

A rohanó, stresszes mindennapok felőrölnek, a zaj, a munka, a család, a teendők sokasága után remek feltöltődés egy különleges masszázs, amelynek hatása fokozható a masszázs során alkalmazott herbal labdacsban található gyógynövényekkel.

Mitől exkluzív ez a masszázs?

Azért az, mert 3 féle hatás éri a testedet egyszerre.

Meleghatás – tágítja a pólusokat, javítja a keringést, segíti a hatóanyagok mélyebb szövetekbe való bejutását.

Gyógynövényhatás – a gyógynövények egyedivé teszik a masszázskezelést. Hatóanyagai a bőrbe, a szövetekbe jutva további hosszabb távú eredményt érnek el.

Masszázshatás – stressz csökkentése, izmok lazítása, fájdalom mérséklése, ezáltal a mozgás javítása.

Honnan származik ez a masszázs?

Thaiföldről. A thai emberek ősi, tradícionális masszázsa. Valamikor, az idők kezdetén az emberek teljesen a természet gyógyító erejére voltak ráutalva. A növények jótékony hatásai csak szájhagyomány útján,  egyik generációról a másikra terjedtek. A luk-pra-kob -nak (préselt herbál gömbnek) nevezett eszközt a királyi család, a hadvezér és katonái használták először. A gömbbe helyezett gyógynövények által elért effektív eredmények tették népszerűvé.

A Thai Herbal Labdacs masszázs előnyei:

🌿 Frissít, elősegíti a betegségek megelőzését

🌿 Salaktalanítja a bőrt és kötőszövetet

🌿 Erősíti az immunrendszert

🌿 Enyhíti az izom és ízületi fájdalmakat

🌿 Enyhíti a nyak- váll-  hát- és derék fájdalmakat

🌿 Megszünteti az izomletapadásokat

🌿 Csökkenti a légúti problémák, krónikus nátha tüneteit

🌿 Enyhíti a gyulladások tüneteit

🌿 Fokozza a vérkeringést

🌿 Segít a krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek

A thaiföldi gyógynövényes gömbmasszázs során egy speciális kendőbe csomagolt gyógynövény-keveréket használok, himalája kristálysót – amolyan gyógynövényes kompressziós golyókat -, amelyek segítségével érem el a masszázs során, hogy kellőképpen ellazulj, pihenj, tested, lelked felfrissüljön.

A kellemes meleg labdákat a bőrre helyezve a bőr pórusai megnyílnak, így a gyógynövények a masszázsfogásokkal együtt lokálisan, és gyorsabban fejtik ki jótékony hatásukat. Alkalmazható akár problémás területeken, kötött izmokon vagy például hátfájás esetén is.

Ez a technika kiválóan alkalmas a láb, a fenék és a kar izomtónusának emelésére, a bőr feszességének fokozására.

A narancsbőr a bőrön kialakulható rendellenesség, zsírfelhalmozódás, egy esztétikai probléma, amely a nők 90%-át érinti. A felhalmozódó zsírsejtek kidomborodnak a bőrön, így egyenetlenné válik a bőrfelszín. Az elasztikus rostok közé könnyebben betüremkedik a szövet közötti folyadék és a zsír, amitől a kötőszövet elveszítheti alakját.

A Thai Herbal Labdacs masszázs segítségével a szövet közötti folyadék áramlása megindítható, így a bőr egyenletesebbé, feszesebbé válik.

A labdákban lévő tradicionális összetételű, pontosan meghatározott arányú gyógynövények használatának nagyszerűsége pont a hatásuk fúziójában rejlik.  A gyógynövények hatóanyagainak segítségével az adott helyen lazítják, kezelik a területet, másrészről a mechanikai nyomás hatására, amit a megduzzadt labda nyomkodó, gyúró használatával fejtek ki, sokkal erőteljesebb a masszázs hatása.

A Thai Herbal Labdacs masszázs hatása nem csak jótékony, de lazító és stresszoldó hatású is amelyet a gyógynövények okozta kellemes és gyógyító gőzök, illatok csak fokoznak.

Legfőbb felhasználási területek: 
  • izomfájdalmaknál,
  • gyulladások esetén,
  • feszes, terhelt izom esetén 
  • légúti betegségek esetén (ha már nincs láz)
  • relaxálás, a test ellazítása
Egyedülálló pihentető élmény
Visszaállítja a szervezet energia egyensúlyát
🌱 Fiatalabb, rugalmasabb bőrt eredményez
🌱 Fokozódik a vérkeringés és a nyirokkeringés
🌱 Élénkül a sejtek, szövetek anyagcseréje
🌱 Kedvezően befolyásolja a külső elválasztású mirigyek működését 
🌱 Csökken  a   bőr   alatti   kötőszövet  zsír-   és víztartalma, kedvezően alakul a testkontúr
🌱 Elősegíti a bőr és kötőszövet salaktalanítását, méregtelenítését
🌱 Az izomzat tónusa kedvezőbb lesz, teljesítőképessége nő
🌱 Közérzetjavító hatású
🌱 Stresszoldó hatású
🌱 Immunrendszer erősítő