Telefon

+36 20 529 0529

E-mail

info@guashamasszazs.hu

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Kozmetikai masszázs olvadó sógömbbel, amely ragyogóan tiszta, fiatalos, üde bőrt eredményez az egész testen.

kozmetikai-olvado-sógomb-masszazs

Kozmetikai Masszázs Olvadó Sógömb kezelés során a különböző méretű és finomságú sószemcsék segítségével és a speciális masszázstechnikával könnyedén eltávolításra kerül a bőr felső, elhalt rétege,elősegítve a több mint 84 féle nyomelem ás ásványi anyag bevitelét, ezzel táplálva a sejteket.

A test teljes masszírozása során az Olvadó Sógömb textúrája feloldódik a masszázs és a meleg hatására a bőrön, kényelmes bőrtisztítást biztosítva, miközben a hatóanyagok felszívódnak és táplálják a bőrt.

PEELING MASSZÁZS

Bőrradír alkalmazása mellett gazdag hatóanyagok bevitele a bőrbe, a vérkeringés és nyirokkeringés fokozásával salaktalanítás és a sejtek értékes tápanyagokkal való ellátása.

Az eljárás során az apró, keményebb sókristályok segítségével egyszerűen, óvatos dörzsöléssel eltávolításra kerülnek a bőr legfelső rétegén felhalmozódott elhalt hámsejtek. Ezzel út nyílik, a különböző hatóanyagok befogadására.

guasha-masszazs

A kezeléskor mérsékelt nyomás alkalmazásával, egy sajátos vákum technikával a bőrben található vérerek egyfajta pumpa alá kerülnek, amely hatására fokozódik a vérkeringés. Az olvadó sógömbök alkalmazásával, dupla hatás érhető el, hiszen a kezelés kezdetén az apró kemény gömböcskék hatékony mechanikai peelinget végeznek, majd a bőrhőmérséklet és a masszírozás hatására az olvadó sógömb ellágyul, kenhetővé válik,  így ápolja a bőr felületét a bőrbarrier (védőgát) megerősítésével.

A sógömbben lévő hatóanyagok bejutnak a bőrbe, majd a szövetek közé, sőt a vérárammal az izmokba, izületekbe és a különböző szervekbe is.

Az olvadó sógömb egyedi szemlélettel készül. Az időpont egyeztetés során felmérem, hogy kinek milyen összetételű sógömböt készítsek, hiszen a parajdi vagy himalája són kívűl gyógynövényeket és illóolajokat is keverek a sógömbbe. A masszázs során, a meleg test, és a masszázs mozdulatok hatására a sógömb felolvad, lágy anyagúvá válik, ezzel elősegítve a bőrbe és a bőr alatti kötőszövetekbe való bejutását a gömb összetevőinek.

A kókuszzsírt nagyon hosszú ideje használják már azokban az országokban, ahol őshonos a kókuszpálma.

Nagyon magas tápanyag tartalma van. Mindezek mellett igen sok ásványi anyagot és vitamint is tartalmaz: ilyenek a vas, szelén, magnézium, kalcium, foszfor, C-, E-, B1-, B3-, B5-és B6-vitamin. A mindennap igénybe vett, száraz hajra is használják, hiszen tökéletesen táplálja a hajat és a fejbőrt, használatával puhább, fényesebb és erősebb lesz a hajkoronánk. Ezen felül pedig nagyon magas antioxidáns tartalommal bír, regenerálja bőrünket és puhává teszi azt.

Hogyan? Telített zsírsavakat tartalmaz, melyek hidratálják bőrünket, így megóvják a kiszáradástól. Még pattanásos bőrre is kiváló, használatával nem lesz még zsírosabb a bőrünk.

A lágy, hatóanyagokkal teli, meleg masszázs a jótékony hatása mellett, kellemesebb élményt nyújt, segítve az ellazulást, a mindennapi stressz leküzdését.

A kutatók szerint a stressz kezelésében a leghatásosabb, amikor eltereljük a figyelmünket a stresszes helyzetről, a zaklatott lelkiállapotunkról, egyben olyan állapotba, helyzetbe hozzuk magunkat, amelyben az energetikai áramlások megindulnak, és egyfajta flow állapotába kerülünk.

himalaja-sokristaly

A parajdi só egy valódi kincs Erdélyből

A természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókból, amelyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak, a parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmazó só, amely az erdélyi Parajdból származik.

 

Ez a só 220 millió évvel ezelőtt keletkezett, az Ősóceán kiszáradásával, amelynek következtében a víz elpárolgásával, az értékes ásványi anyagok valamint a napenergia a sókristály rácsaiban maradt eltárolva. Ez az energia felszabadítható a só oldódásával, amely egy sajátos masszázs segítségével bevihető a bőrbe és a bőr alatti kötőszövetbe.
A masszázs segítségével a Parajdi sóból és az olvadó sógömbben található illóolajokból és gyógynövényekből a szervezetünk jelentős tápanyagokhoz jut.

A Parajdi Só kézzel bányászott és aprított só, amely mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól.

Abban különbözik a többi sótól, hogy nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Ez az iszap még egy plusz adalék, a sóban található 84 féle hatóanyagok mellett, amely hozzájárul jótékony hatásához.

A parajdi sóbánya és a sósfürdő méltán tett szert országos hírre. Szováta község, a Medve-tó és Parajd, a Sóvidék fővárosa évszázadok óta vonzza egész Európából a gyógyulni vágyókat. Az Erdélyben található sós, fertőtlenítő hatású levegő alkalmas az asztma és más légúti betegségek gyógyítására és enyhítésére, míg a környék tavainak és fürdőinek sós vize elsősorban az ízületi és bőrpanaszokat enyhítik.

A Parajdi Sót azok az emberek is használják, akik az egészségüket, szépségüket természetes módon kívánják megőrizni.