Telefon

+36 20 5290529

E-mail

info@guashamasszazs.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

A Kozmetikai masszázs olvadó sógömbbel ragyogóan tiszta, fiatalos, üde bőrt eredményez az egész testen.

kozmetikai-olvado-sógomb-masszazs

Kozmetikai Masszázs Olvadó Sógömb kezelés során a különböző méretű és finomságú sószemcsék segítségével és a speciális masszázstechnikával könnyedén eltávolításra kerül a bőr felső, elhalt rétege,elősegítve a több mint 84 féle nyomelem ás ásványi anyag bevitelét, ezzel táplálva a sejteket.

A test teljes masszírozása során az Olvadó Sógömb textúrája feloldódik a masszázs és a meleg hatására a bőrön, kényelmes bőrtisztítást biztosítva, miközben a hatóanyagok felszívódnak és táplálják a bőrt.

PEELING MASSZÁZS

Bőrradír alkalmazása mellett gazdag hatóanyagok bevitele a bőrbe, a vérkeringés és nyirokkeringés fokozásával salaktalanítás és a sejtek értékes tápanyagokkal való ellátása.

Az eljárás során az apró, keményebb sókristályok segítségével egyszerűen, óvatos dörzsöléssel eltávolításra kerülnek a bőr legfelső rétegén felhalmozódott elhalt hámsejtek. Ezzel út nyílik, a különböző hatóanyagok befogadására.

guasha-masszazs

A kezeléskor mérsékelt nyomás alkalmazásával, egy sajátos vákum technikával a bőrben található vérerek egyfajta pumpa alá kerülnek, amely hatására fokozódik a vérkeringés. Az olvadó sógömbök alkalmazásával, dupla hatás érhető el, hiszen a kezelés kezdetén az apró kemény gömböcskék hatékony mechanikai peelinget végeznek, majd a bőrhőmérséklet és a masszírozás hatására az olvadó sógömb ellágyul, megolvad, így ápolja a bőr felületét a bőrbarrier (védőgát) megerősítésével.

A sógömbben lévő hatóanyagok bejutnak a bőrbe, majd a szövetek közé, sőt a vérárammal az izmokba, izületekbe és a különböző szervekbe is.
Parajdiso
A kókuszzsírt nagyon hosszú ideje használják már azokban az országokban, ahol őshonos a kókuszpálma.

Nagyon magas tápanyag tartalma van. Mindezek mellett igen sok ásványi anyagot és vitamint is tartalmaz: ilyenek a vas, szelén, magnézium, kalcium, foszfor, C-, E-, B1-, B3-, B5-és B6-vitamin. A mindennap igénybe vett, száraz hajra is használják, hiszen tökéletesen táplálja a hajat és a fejbőrt, használatával puhább, fényesebb és erősebb lesz a hajkoronánk. Ezen felül pedig nagyon magas antioxidáns tartalommal bír, regenerálja bőrünket és puhává teszi azt.

Hogyan? Telített zsírsavakat tartalmaz, melyek hidratálják bőrünket, így megóvják a kiszáradástól. Még pattanásos bőrre is kiváló, használatával nem lesz még zsírosabb a bőrünk.

A lágy, hatóanyagokkal teli, meleg masszázs a jótékony hatása mellett, kellemesebb élményt nyújt, segítve az ellazulást, a mindennapi stressz leküzdését.

A kutatók szerint a stressz kezelésében a leghatásosabb, amikor eltereljük a figyelmünket a stresszes helyzetről, a zaklatott lelkiállapotunkról, egyben olyan állapotba, helyzetbe hozzuk magunkat, amelyben az energetikai áramlások megindulnak, és egyfajta flow állapotába kerülünk.

himalaja-sokristaly

A parajdi só egy valódi kincs Erdélyből

A természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókból, amelyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak, a parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmazó só, amely az erdélyi Parajdból származik.

Ez a só 220 millió évvel ezelőtt keletkezett, az Ősóceán kiszáradásával, amelynek következtében a víz elpárolgásával, az értékes ásványi anyagok valamint a napenergia a sókristály rácsaiban maradt eltárolva. Ez az energia felszabadítható a só oldódásával, amely egy sajátos masszázs segítségével bevihető a bőrbe és a bőr alatti kötőszövetbe.

A masszázs segítségével a Parajdi sóból és az olvadó sógömbben található illóolajokból és gyógynövényekből a szervezetünk jelentős tápanyagokhoz jut.

A Parajdi Só kézzel bányászott és aprított só, amely mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól.

A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Ez az iszap még egy plusz adalék, a sóban található 84 féle hatóanyagok mellett, amely hozzájárul jótékony hatásához.

A parajdi sóbánya és a sósfürdő méltán tett szert országos hírre. Szováta község, a Medve-tó és Parajd, a Sóvidék fővárosa évszázadok óta vonzza egész Európából a gyógyulni vágyókat. Évente betegek ezrei keresik fel Erdélyt, mivel az itt található sós, fertőtlenítő hatású levegője alkalmas az asztma és más légúti betegségek gyógyítására és enyhítésére, míg a környék tavainak és fürdőinek sós vize elsősorban az ízületi és bőrpanaszokat enyhíti.

A Parajdi Sót azok az emberek is használják, akik az egészségüket, szépségüket természetes módon kívánják megőrizni.

Az olvadó sógömb egyedi szemlélettel készül. Az időpont egyeztetés során felmérem, hogy kinek milyen összetételű sógömböt készítsek, hiszen a parajdi vagy himalája són kívűl gyógynövényeket és illóolajokat is keverek a sógömbbe. A masszázs során, a meleg test, és a masszázs mozdulatok hatására a sógömb felolvad, lágy anyagúvá válik, ezzel elősegítve a bőrbe és a bőr alatti kötőszövetekbe való bejutását a gömb összetevőinek.