Telefon

+36 20 529 0529

E-mail

info@guashamasszazs.hu

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Kansa Wand Arcmasszázs

A Kansa Wand már több mint 5000 éve létezik, de előnyeit csak most ismeri meg a nyugati világ. 

Ez az ősi ayurvédikus masszázseszköz a világ egyik legősibb civilizációjába nyúlik vissza.

A Kanza Wand  Arcmasszázs segít a bőr revitalizálásában és dúsabbá tételében, lágyítja a finom vonalakat, eltávolítja a szem alatti sötétebb színt, feszesíti az állkapocs területét és az orcát, valamint ellazítja a nyakat és a vállat.

A Kansa wand egy fából és bronz ötvözetből készült hagyományos ayurvédikus masszázseszköz, amely gyógyító tulajdonságairól ismert. Az Ayurvédában úgy tartják, hogy kiegyensúlyozza a három doshát (Vata, Pitta és Kapha), elősegítve az általános jó közérzetet.

Lekerekített vége gyógyító fémből készült, egy olyan ötvözetből, amely ónt, cinket és rezet tartalmaz, egy természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező termék. 

A kansa wand úgy fejti ki varázslatát, hogy kapcsolatba lép az arc marma pontjaival, amelyek azok az energiaközpontok, amelyek segítenek meghatározni belső egyensúlyunkat. 

A Kansa wand masszázs során  a fából és fémből készült eszköz segítségével kerül gyengéden masszírozásra, simításra és dörzsölésre a bőr.

A Kansa Wand Arcmasszázs segít oldani a feszültséget, elősegíti a relaxációt és javítja az energia áramlását a testben és segít áthangolni a csakrákat.

A masszázs eszköz bronz anyaga segít kivonni a felesleges hőt és savasságot a testből.

A masszázs hidratáló, sok hatóanyagot tartalmazó arcolajjal történik, az eszköz pedig fokozza az arcolaj előnyeit is. 

Ennek az arcmasszázsnak az alapja a hagyományos keleti masszázsformák közül az Indiai Ayurvedikus Arcmasszázs, amely az egyik legősibb tudomány. A Kansa Wand Arcmasszázs során az arcon felül a nyak és a dekoltázs is masszírozásra kerül, majd a kansa eszköz  kerül alkalmazásra. 

Az indiai ayurvedikus egyedi technikát jól egészíti ki a kansa wand technika, mintegy koronaként a masszázs második felében. 

A kansa wand massszázs eszköz végén lévő lekerekített, szanszkritul „kamsya” néven ismert, rézből, ónból és cinkből álló ötvözetet harangfémnek is nevezik, hiszen ebből a fémből készülnek a hangtálak.

A rézről ismert, hogy enyhíti a fájdalmat, az ízületi gyulladást és a testben lévő bármely gyulladást.

A cink segít a cukorbetegség kezelésében, javítja az emésztést és az immunrendszer működését.

Az ónról úgy tartják, hogy enyhíti a fejfájást és kezeli az álmatlanságot.

Megnyugtatja és megfiatalítja a testet!

Ez a masszázs a test finom elektromágneses energiájára hat, amely a meridiánokban és a csakrákban fut. Felerősíti a test természetes bioelektromos hálózatát, és revitalizálja és kiegyensúlyozza a rendszereket. Enyhíti a stresszt és energetizálja a testet.

A marma pontok a test létfontosságú energia- vagy kommunikációs központjai, amelyek a fizikai és érzelmi traumák, a méreganyagok és a rossz emésztés miatt blokkolódnak. Ez problémákat okoz a test működésében és a bőrön is, az utóbbin olyan problémát mint a szárazság, zsírosodás, érzékenység és elszíneződés.

A Kansa Wand Arcmasszázs megnyitja a marma pontokat, és enyhíti a stresszt, így a test ellazul és egészségesnek érzi magát.

Kansa Wand Arcmasszázs a bőr megfiatalításáért

LÉPÉSEI:

Arctisztítás – szennyeződések eltávolítása

Arcolaj használata – hidratál és segíti a masszázst

Ayurvedikus arcmasszázs – speciális mozdulatok, simítások, dörzsölések és nyomások használatával

Kansa wand pálca használata – Gyengéd simítások, fókuszálva az akupresszúrás pontokra, különösen a halánték, a homlok, az állkapocsvonal és az arc területén, valamint a szem környékén

Az ayurvedikus masszázs mintegy előkészíti a kansa wand eszköz használatát, valamint a precíz, lágy mozdulatsoroknak a gyógyító és relaxáló hatása mellett, méregtelenítő, alvásjavító, feltöltő funkciója is van. Az arcunk és a fej egyes területeinek masszírozása a meridiánokon keresztül elősegíti a vér és a nyirok áramlását, nem csak a fejen, hanem a meridiánokhoz tartozó szervekben is.

Az Ayurvedikus Arcmasszázs sima kézmozdulatai elősegítik a kollagén termelődését és a bőr rugalmasságának megtartását,  lehetővé téve a bőr regenerálódását.

A Kansa Wand Arcmasszázs Előnyei

Csökkenti a stresszt – A kényeztető érintések és a relaxációs technikák segítenek ellazítani az izmokat és csökkenteni a stresszhormonok szintjét.

Arcizmok lazítása – Az arcmasszázs segít ellazítani az arc izmait, aminek következtében az arc pihentebb és fiatalosabb megjelenést kap.

Vérkeringés javítása – Segít az oxigén és tápanyagok hatékonyabb szállításában az izmokhoz és a bőrhöz.

Immunrendszer támogatása – Erősíti és hozzájárul a szervezet általános egészségéhez.

Látás erősítése – A szem környék kezelésével javul a szem vérkeringése.

Bőr egészségének javítása – Táplálja a bőrt, elősegíti a kollagén termelést, így hozzájárul a bőr rugalmas és fiatalos megjelenésének megőrzéséhez.

Mentálisan pihentet – Az érzelmi és szellemi egyensúlyra is összpontosít, pihentet, kikapcsol.

Tehermentesítse magát a masszírozás ezzel az ősi művészetével, hogy mély ellazulást érjen el, és bőre ragyogó és természetes csillogású legyen!

A Kansa Wand Arcmasszázs minden szépségápolási kezelést felülmúl. Ennek a sokoldalú eszköznek a szépsége az egyszerűségben rejlik és egy rendkívül pihentető masszázskezelést biztosít.

A kansa wand eszköz az Egyesült Akkreditációs Alapítvány (UAF) által akkreditált  és a GMP által ellenőrzött, megfelelősségi bizonylattal rendelkező gyártó által előállított kézműves termék, amely bevizsgált a kozmetikai biztonsági intézkedések szempontjából.